ROUTE ...

Competitiegegevens, Programma, Uitslagen, Standen, Wedstijdwijzigingen,

KSV Heren winnen nu wel van Smash 68/SCM.

KSV H1- Smash 68/SCM  4-0

In een toch wel slordig gespeelde wedstrijd wonnen de heren van KSV van tegenstander Smash uit
`s-Heerenberg.
KSV had wat goed te maken na de 3-1 nederlaag in de uitwedstrijd tegen deze tegenstander.
Al in de eerste set bleek dat beide ploegen niet veel voor elkaar onder deden. Beide libero`s van zowel KSV als Smash kregen veel te doen.
Dit vooral omdat aanvallend geen van de buitenaanvallers echt beslissend konden afronden.
Mooie spelmomenten met goede pass en aanval werden afgewisseld met een reeks aan slordigheids foutjes aan beide kanten.
Dit tot frustratie van coach Tjeerd Greijdanus die zijn team veel onnodige fouten zag maken.
KSV , nog zonder Bart Manschot, won deze set uiteindelijk nipt met 25-23.Dit vertoonde spel zette zich met name in set 2 voort.

Onrustig KSV spel leidde uiteindelijk tot een voor de toeschouwers spannend slot van deze moeizaam gewonnen set.
Met in set 3 en 4 Friso Oonk en Bart Manschot in de basis kwam er iets meer rust in het KSV spel.
Daarbij beschikte KSV  uiteindelijk over net iets meer aanvalskracht dan de tegenstander op de beslissende momenten.
Genoemd mag worden David Menting, die vandaag duidelijk in vorm was en behoorlijk scoorde op de buitenpositie.
Uiteindelijk won KSV met de setstanden 25-23, 25-21, 25-23 en 25-22.