ROUTE ...

Competitiegegevens, Programma, Uitslagen, Standen, Wedstijdwijzigingen,

Dames 1 behaalde eerste punt …………….

Daar gingen we dan, op naar Wehl voor de eerste wedstrijd van het seizoen.

We hebben dit seizoen al wat redelijke oefenwedstrijden gehad, waaronder 2 toernooien tegen 1e klasse teams. In deze toernooien zag Daan ook wel dat we soms wisselend spelend en dat we daar aan moeten werken.
Voor de wedstrijd wisten we al dat het team waartegen we moesten spelen, ervaren vrouwen waren.
Dus slim spelen, en snel bewegen.
De eerste set begonnen we met een achterstand, het was voor iedereen even inkomen, waardoor de achterstand al snel te groot werd op Halley.
Toch wisten wij nog een paar punten mee te pakken aan het einde om zo met een niet al te groot verschil de set te verliezen met 25-19.

Ook de tweede set begonnen we weer slap en kwamen we veel punten achter op Halley.
Deze set was een kopie van de eerste, ook hier pakten we in de laatste punt voor Halley zelf nog wat punten mee om uiteindelijk deze set ook te verliezen met 25-18.
De derde set moesten we beter beginnen om nog punten te kunnen pakken in deze wedstrijd.
We begonnen sterk en hadden hier een voorsprong te pakken! Met een paar punten verschil bleven wij de voorsprong houden in de set.
We kwamen zelfs zo dat we op 23-20 stonden en wij nog 2 punten moesten. Maar hier sloeg even de chaos toe in het team en gingen we persoonlijke fouten maken. Halley kwam zelfs op 24-23. Dit betekende voor hun dus een setpoint. Daan nam een tactische time-out en zo werd de rust weergevonden en kwamen we op 24-24.
Wij konden na een paar fouten heen en weer deze set naar ons toe trekken en wonnen hem met 25-27.
De laatste set vielen we weer terug zoals de eerste en tweede set, en deze verliep dan ook iets sneller.
We hebben deze set verloren met 25-14.
We hebben vandaag dus uit de eerste wedstrijd ons eerste seizoen punt gehaald!

Volgende week vrijdag spelen wij weer een uitwedstrijd tegen Rivo Rietmolen D1 om 19.17 in Rietmolen. We houden jullie op de hoogte en hopen jullie te zien bij onze eerste thuiswedstrijd op vrijdag 9 oktober!