ROUTE ...

Competitiegegevens, Programma, Uitslagen, Standen, Wedstijdwijzigingen,

Wedstrijdverslagen 2 november 2015

30 oktober Dames KSV 2 – KSH 1  4-0
Na twee vrije weekenden mochten we vrijdag eindelijk weer een wedstrijd spelen.Voor de wedstrijd werd onze nieuwe shirtsponsor Autobedrijf Ikink uit Vragender in het zonnetje gezet. Een slimme zet van Autobedrijf Ikink om dit jonge team te gaan sponsoren, want daar zitten natuurlijk veel toekomstige  autorijders in!

In de eerste set kwamen we wat langzaam op gang, we leken wel diesels. We zouden toch niet het team zijn dat als eerste een set van het nog puntloze KSH gaat verliezen? Gelukkig werd toch al vrij snel de juiste versnelling gevonden en konden we  makkelijk de set winnen. In de tweede set gingen we daar vrolijk mee verder en konden we het jonge KSH onder druk blijven zetten.  In de beruchte derde set ging het wat moeizamer, kwam er wat zand in de motor? Gelukkig waren we weer op tijd bij de les en werd de overwinning binnen gesleept. In de vierde set liep het weer op rolletjes werd ook deze set ruim gewonnen. Het is altijd lastig om in zulke wedstrijden de concentratie vast te houden en de tegenstander niet in het spel te laten komen. Prima gedaan. Na afloop mochten we op kosten van Autobedrijf Ikink met een drankje in de kantine even bijtanken. Met een voorlopige derde plek doen we het goed in deze klasse.  De volgende thuiswedstrijd is vrijdag 13 november om 19.00 uur op de Bult in Vragender.

28 oktober KSV Dames 1 -  WSV Dames 2  3-2
Afgelopen woensdagavond 28 oktober stond de wedstrijd tegen WSV op het programma. Het voordeel voor ons was dat het een thuiswedstrijd was. Het nadeel: de woensdagavond. Normaal gesproken ook een trainingsavond voor ons. Maar wedstrijden van zijn altijd anders. We begonnen deze wedstrijd om half 8. En daarbij toch nog onverwachts veel fans die ons fanatiek gingen aanmoedigen.
De eerste set begonnen we goed, de rally's gingen om en om en waren lang. Zo werd het een leuke set e...n wisten wij aan het einde de doorslag te geven en deze set te winnen met 25-21.
De tweede set gingen we door als de eerste, ook deze set gaf lange rally's en mooie punten. Aan het einde van de set maakten wij het onszelf nog lastig en kwam WSV dichtbij om ons de set af te pakken, maar gelukkig konden wij met 27-25 de set beslissen en stond het 2-0. Ondertussen was het half 9 geweest en hadden we pas twee sets gespeeld, hier kun je dan wel op uit maken dat de teams aan elkaar zijn gewaagd!
Ook de derde set waren beide teams aan elkaar gewaagd alleen in deze set nam WSV de voorsprong en konden wij er alleen maar voor zorgen dat we dichter in de buurt kwam van hun punten. Ook het einde van deze set werd spannend maar konden we helaas niet winnen en verloren we met 21-25.
De vierde set moest het gaan beslissen. Of 3-1 of nog een 5e set.. De vierde set namen wij de voorsprong maar met WSV op de hielen. De punten verschillen waren minimaal en zelfs zo dat het 16-16, 17-17 en zo door ging. Wij wisten een kleine voorsprong te pakken van 3 punten maar WSV wist zich goed terug te knokken en door nog een heel spannend einde wist WSV deze set te winnen met 28-30.
Dus een 5e set voor ons. Meestal wie de 4e set wint wint de 5e. Maar wij wilden met de winstpunten ervan door gaan! We gingen er goed voor en wisselden dan ook met een 8-4 voorsprong van veld kant. De kenners weten dat 4 punten voorsprong in de 5e set ruim is. Het ging zelfs zo goed dat we op 11-5 voor kwamen. Maar WSV liet ons nog lang niet winnen. Ook zij kwamen goed terug, zelfs zo dat het nog een spannend einde werd van deze wedstrijd waarin wij het konden beslissen met 13-15!
Na 2 uur en 15 minuten te hebben gespeeld werd het ons beloond met 3 winstpunten!

Aankomend weekend kunnen we even bijkomen van deze wedstrijd maar 7 november gaan we er weer tegen aan tegen Grol dames 1! We gaan dan graag de strijd aan met de dames van William (ook trainer van dames 2 ksv). Deze wedstrijd spelen er in Groenlo om 15u.
Hopelijk komen jullie dan ook weer aanmoedigen!