ROUTE ...

Competitiegegevens, Programma, Uitslagen, Standen, Wedstijdwijzigingen,

Wedstrijdverslagen 7 november 2015

TOHP Dames 3 - KSV Dames 3  2-3
Dames 3 moest zaterdag 7 november in Zieuwent aantreden tegen Tohp. KSV begon geconcentreerd aan de wedstrijd. De eerste 2 sets waren de dames uit Vragender op alle fronten beter. En deze werden dan ook vrij gemakkelijk gewonnen.
De 3e set begonnen we slapper en kwamen we achter. In het eind van deze set kwamen we nog sterk terug, maar werd helaas toch verloren. De vierde set verliep grotendeels gelijk aan set 3 en werd ook verloren.
Er moest dus nog een 5e set worden gespeeld. Nog 1... keer alles geven. We begonnen goed en we kwamen gelijk op grote voorsprong. Het jonge team van Tohp kon kwam niet meer in hun spel. En zo werd deze set beslist in het voordeel van KSV.
3 Punten konden mee in de tas naar Vragender.
Volgende week zijn we vrij. Vrijdag 20 november spelen we weer een thuiswedstrijd.

Grol Dames 1 - KSV Dames 1  0-4
Afgelopen zaterdag 7 november moesten wij tegen Grol dames 1.
We zagen tot nu toe dat Grol vaak verrassende wendingen geeft aan hum wedstrijden en ze dan weet te winnen of maximaal punten mee te nemen als ze verliezen.
De eerste set waren we goed aan elkaar gewaagd en ging het continu om en om met de punten. Wij begonnen zelf minder waardoor we eerst tegen een kleine achterstand aankeken. Maar deze konden we omzetten waardoor we deze set uiteindelijk wisten te winnen met 22...-25.
De tweede set was geheel anders. Vanaf het begin in hadden wij de touwtjes in handen en had Grol weinig in te brengen in deze set. We kwamen dan ook makkelijk op een 9-24 voorsprong, en wonnen deze set met 12-25.
De derde set werd bijna een kopie van de tweede set alleen nu wist Grol wel iets terug te doen. Ze kwamen beter mee waardoor de voorsprong voor ons minimaal was. De gehele set stonden we ongeveer 1 tot 2 punten voor, tot een hele goede serve serie en we zo een grote voorsprong wisten op te bouwen en deze set te winnen met 19-25.
Daan maakte voor de 4e set nog even duidelijk dat we deze wedstrijd 4-0 zouden kunnen winnen als we Grol maar niet het geloof geven dat ze nog een punt kunnen meenemen. Wat we juist niet moesten doen, deden we daarna. We gaven Grol een voorsprong en in het begin de mogelijkheid om deze set te gaan winnen. Deze set keken we tegen een achterstand aan tot we een goede serve kregen en deze een mooie serie werd. Hierdoor kwamen we weer op een voorsprong. Toch werd het einde van deze set nog spannend maar we wisten hem te beslissen met een 22-25 winst.
De eerste 4-0 overwinning is dus een feit!
Vrijdagavond 20 november spelen we een thuiswedstrijd om 21.00u. Onze tegenstander is dan Avanti Lochem. Hopelijk tot dan!