Competitiegegevens, Programma, Uitslagen, Standen, Wedstijdwijzigingen,

Nieuwsflits 20 januari 2016

Mini bij KSV dames 2!!

Afgelopen vrijdagavond had dames 2 er een mini bij. Femke Groot Zevert mocht de dames ondersteunen.
Voor de wedstrijd mocht Femke meedoen met de warming-up en warmspelen met de dames.
Voordat de wedstrijd begon mocht Femke de eerste opslag doen wat gelijk al een lange rally was.
Tijdens de wedstrijd heeft ze de dames fanatiek aangemoedigd. Helaas heeft het niet geholpen en hebben ze met 1-3 verloren.
Femke had gehoopt dat Ksv zou winnen en ze vond vooral de warming-up erg leuk!
Femke bedankt je hebt het goed gedaan!!!

12439551 215672345436135 40283971232948451 n

Wedstrijdverslag KSV Dames 6 – Halley Dames 6   3-1 !!

Afgelopen vrijdag stond er weer een belangrijke wedstrijd op het programma.
Vorige week hebben we lekker 4 punten bij ons puntenaantal geboekt, waardoor er binnen onze poule veel spannende wedstrijden op het programma aan kunnen komen.
Vandaag was het dan zover, Halley kwam bij ons op de Bult! Welkom Halley!!
Met bijna evenveel punten als de tegenstander in de ranglijst, waren deze punten veel waard!
Na een fijne warming up te hebben gehad, waren we allemaal erg fanatiek en gebrand op de winst!
De eerste set ging het behoorlijk gelijk op, eerst lieten wij Halley even uitlopen maar sloegen we daarna genadeloos terug!
Met 25-23 was het eerste punt binnen!
Halley liet de schouders zakken en de volgende twee setters bleven lekker op de Bult, met 25-19 en 25-10.

Na drie geweldige sets te hebben gespeeld waar we veel goede service-series hebben laten zien, begon de vierde set.Het begin van de vierde set zaten we al met de winst in de kop, waardoor Halley weer moed kreeg en trok een eindsprintje.
We hebben ze weer goed ingehaald door lekker te passen en aan te vallen maar toch gaven we de set weg met 25-27.
Onze trainer en coach waren erg tevreden en trakteerden ons met een heerlijk drankje in de kantine.We hebben weer fijn vier punten erbij geboekt!
Volgende week staat Halle op het programma, eerst een mooie wedstrijd spelen en daarna  hebben we teamfeest!
Alsof in één keer in de set wissel het kwartje viel, de kogel door de kerk was of hoe je het nog meer kunt noemen, maar de omslag was gemaakt! We konden in deze set laten zien waar we voor trainen. Serve druk was er, attent aan het net zijn en blokkeren als de beste. Deze set liep zoals het hoort te lopen en wisten wij de voorsprong te pakken. Elke keer waren het maar 1 of 2 punten, maar het waren ze wel! Deze set wisten we te winnen met 20-25.
Nog hoop dus om nog 2 sets te moeten spelen!
De 4e set werd spannend. Wij wilden een 5e set, HAVOC wilde het afmaken met 4 sets en 3-1 winnen. We waren erg aan elkaar gewacht en beide teams hadden goede aanvallen. Rally's werden ook langer. We speelden deze set gelijk op en het ging punt om punt. Ook vanaf de 20 werd het 21-21, werd het 23-21 voor HAVOC maar ook weer 23-24 voor ons. HAVOC had de hele tribune vol zitten met fans, en wij waren met z'n 11en. Beide teams moesten en zouden deze set winnen en dat was goed te zien in het spel. Hoe hard het publiek ook HAVOC aanmoedigde, wij wisten deze set uiteindelijk te winnen na een heel spannend einde met 26-28.

Dus de 5e set werd gespeeld. In deze 5e set namen wij de eerste voorsprong, maar HAVOC kwam goed terug. Ook deze set werd nog spannend en waren we aan elkaar gewaagd, helaas konden wij, ondanks de voorsprong, deze set niet winnen en verloren we met 15-13.
Jammer van het 3-2 verlies, maar we hebben genoten van de wedstrijd!
Volgende week zit iedereen bij de schoorsteen te wachten op Sinterklaas en hebben we dus geen tijd voor een wedstrijd. De week erop spelen we weer een thuiswedstrijd. Dit is 11 december om 21.00u en de tegenstander is Elite/Dynamo Neede. Tot dan op 'De Bult'.

Volgende week staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen Smash '68-SCM dames 2.