Competitiegegevens, Programma, Uitslagen, Standen, Wedstijdwijzigingen,

Dames 1 is eindelijk van de vloek af!

Dames 1 is eindelijk van de vloek af

Dinsdagavond speelde dames 1 een uitwedstrijd tegen Reflex (Duiven).
De eerste set begonnen we overtuigend en wisten we met goede serve druk een ruime voorsprong op te bouwen welke al snel de 1e punt van de wedstrijd gaf.
We wonnen deze set met 11-25.

De tweede set begonnen we ook weer sterk. Goede servedruk, goede pass en ook de aanval liep gesmeerd.
Toch wist Reflex langzaam aan dichterbij te komen. We konden, zonder spannend einde van de set deze set winnen met 20-25.
De derde set begonnen we slechter.
We kwamen op een paar punten achterstand en moesten even ons zelf bij elkaar rapen om weer te gaan volleyballen.
Waar de onrust vandaan kwam wisten we niet zo goed.
We konden door een goede serve serie eindelijk de kleine achterstand ombouwen tot een kleine voorsprong.
Door deze voorsprong hadden we een beetje extra ruimte om punten te verspelen, maar veel hadden we er niet.
Reflex wist het nog wat spannender te maken, maar ook deze set werd uiteindelijk gewonnen met 20-25.
De vierde set verliep erg makkelijk. Na veel serveren werd deze set overtuigend gewonnen met 9-25.
Een 0-4 winst dus!
Waar we in vorige seizoenen uitwedstrijden op doordeweekse dagen bijna altijd verloren, hebben we nu dan eindelijk gewonnen!
Daarnaast zijn dit de eerste 5 volle punten voor een wedstrijd in dit seizoen voor dames 1!

Onze volgende wedstrijd is thuis tegen Longa '59! Een Derby die wordt gespeeld op Vragenderse bodem.
We zien jullie graag op 24 november om 21.00 uur om ons aan te moedigen!