onderhands05c

Contact

KSV Volleybal Vragender
p/a Pastoor Scheepersstraat 21
7134 RB Vragender
Telefoon: 06-18159339
Email: info@ksv-volleybal.com

Facebooksite:
https://www.facebook.com/ksvvolleybal

Onze Sportlocatie

Sportcomplex MFA "De Bult"
Kapelweg 17
7134 NJ Vragender
Telefoon: 0544-374777
ROUTE ...

Competitiegegevens, Programma, Uitslagen, Standen, Wedstijdwijzigingen,

KSV-Logo220

app3

Corona maatregelen

Beste (ouders van) leden, trainers en scheidsrechters,

 
In verband met meerdere corona besmettingen in Vragender en binnen onze vereniging heeft het bestuur besloten om tot en met zondag 20 september alles af te zeggen. Dus deze week zijn er geen trainingen en worden er geen uit- en thuiswedstrijden gespeeld.

Vanuit het bestuur zal contact gelegd worden met alle tegenstanders. Samen en in overleg wordt dan gekeken naar een nieuwe datum voor de wedstrijden. Dit besluit is genomen omdat de gezondheid van onze leden en iedereen die bij activiteiten binnen onze vereniging betrokken is, voorop staat. 
 
Als jullie vragen hebben over het coronavirus dan verwijzen wij jullie graag door naar de GGD. Zijn er vragen over trainingen en wedstrijden dan kunnen die gesteld worden aan het secretariaat (Loes Tanck, Bernice Garstenveld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 
Mochten wij aanvullende informatie hebben of als er veranderingen zijn dan horen jullie dat z.s.m. via de bekende kanalen.
 
Met vriendelijke groet,
KSV bestuur.