ROUTE ...

Competitiegegevens, Programma, Uitslagen, Standen, Wedstijdwijzigingen,

Wedstrijdverslag 12 oktober 2015

9 oktober: KSV Dames 1 – Cupido Dames 1

De tweede set waren we meer ingespeeld en konden we een voorsprong opbouwen. Deze set ging we gelijk op. We speelden met meer risico en hierdoor konden we deze set goed doorkomen. Tot het einde van de set gingen we er voor maar cupido kon van een achterstand de winst maken en won deze set met 21-25.
We wilden er toch voor gaan en cupido een punt afnemen! De derde set begonnen we weer goed. De tactiek van de serve werd uitgevoerd waardoor cupido van het rit raakte en wij deze gehele set een goede voorsprong hielden. Ondanks dat we het nog even spannend lieten worden aan het einde hebben we deze set wel kunnen winnen met 25-19.
De vierde set was erop of eronder voor een eventuele 5e set. Ook nu weer het enthousiasme en de wil om deze te kunnen winnen. In het begin van de set konden wij een mooie voorsprong pakken, maar toen eenmaal cupido het onder controle had kwamen ze ook snel terug met een enorm mooie aanval vanaf hun kant. De rest van de set ging het punt om punt en wisten we lange rally's te winnen en te verliezen. Helaas vielen we aan het einde weg en kon cupido deze set winnen met 21-25. Een 3-1 verlies voor ons, maar toch weer een punt mee gepakt!
Volgende week, 17 oktober spelen we een uitwedstrijd tegen Marvo Marienvelde om 17u. Voor de fanatieke supporters: tot dan!De eerste set was het inkomen. We konden de pass niet onder controle krijgen en daarbij ook de aanval niet scorende. Toen we met een behoorlijk puntenaantal achter stonden kregen wij de pass onder controle en de rust om ook punten te scoren. Zo konden we deze set nog goed inkomen, maar verloren wel met 14-25.
Volgende week, 17 oktober spelen we een uitwedstrijd tegen Marvo Marienvelde om 17u. Voor de fanatieke supporters: tot dan!

Gisteravond was het dan zover, de eerste thuiswedstrijd van dames 1!
Het leek alsof de oproep op deze site had geholpen, aangezien er weer veel supporters aanwezig waren. En we kunnen denk ik wel zeggen dat ze hebben kunnen genieten van een leuke wedstrijd! Cupido kenden we al van een toernooitje bij Cupido in augustus. Toen al een team waarvan we zeiden dat wordt leuk om tegen te spelen in de competitie.

Volgende week, 17 oktober spelen we een uitwedstrijd tegen Marvo Mariënvelde om 17u. Voor de fanatieke supporters: tot dan!