KSV Dames 1 – Havoc Dames 1   2-3

Zaterdag stond de wedstrijd tegen HAVOC Haaksbergen op het programma.
De eerste set begonnen we weer niet goed.
Het leek een kopie te worden van het begin van vorige week tegen Avanti.
We konden deze set dan ook absoluut niet bijbenen en HAVOC won met een ruime overwinning van 25-14.
De tweede set moest er wel verandering gaan komen anders zou je al 2-0 achter staan in sets.
Ook deze set begonnen we weer niet goed.
We lieten niet zien wat we kunnen, waardoor we ook hier op een ruime achterstand liepen.
Daan probeerde ons nog goed aan te moedigen en tips te geven, maar op de een of andere manier hielp niets.
We verloren deze set met 25-15.
Alsof in één keer in de set wissel het kwartje viel, de kogel door de kerk was of hoe je het nog meer kunt noemen, maar de omslag was gemaakt!
We konden in deze set laten zien waar we voor trainen.
Serve druk was er, attent aan het net zijn en blokkeren als de beste.
Deze set liep zoals het hoort te lopen en wisten wij de voorsprong te pakken.
Elke keer waren het maar 1 of 2 punten, maar het waren ze wel!
Deze set wisten we te winnen met 20-25.
Nog hoop dus om nog 2 sets te moeten spelen!
De 4e set werd spannend. Wij wilden een 5e set, HAVOC wilde het afmaken met 4 sets en 3-1 winnen.
We waren erg aan elkaar gewacht en beide teams hadden goede aanvallen. Rally's werden ook langer.
We speelden deze set gelijk op en het ging punt om punt. Ook vanaf de 20 werd het 21-21, werd het 23-21 voor HAVOC maar ook weer 23-24 voor ons.
HAVOC had de hele tribune vol zitten met fans, en wij waren met z'n 11en.
Beide teams moesten en zouden deze set winnen en dat was goed te zien in het spel.
Hoe hard het publiek ook HAVOC aanmoedigde, wij wisten deze set uiteindelijk te winnen na een heel spannend einde met 26-28.

Dus de 5e set werd gespeeld. In deze 5e set namen wij de eerste voorsprong, maar HAVOC kwam goed terug.
Ook deze set werd nog spannend en waren we aan elkaar gewaagd, helaas konden wij, ondanks de voorsprong, deze set niet winnen en verloren we met 15-13.
Jammer van het 3-2 verlies, maar we hebben genoten van de wedstrijd!
Volgende week zit iedereen bij de schoorsteen te wachten op Sinterklaas en hebben we dus geen tijd voor een wedstrijd.
De week erop spelen we weer een thuiswedstrijd.
Dit is 11 december om 21.00u en de tegenstander is Elite/Dynamo Neede. Tot dan op 'De Bult'.
De tweede set moest er wel verandering gaan komen anders zou je al 2-0 achter staan in sets. Ook deze set begonnen we weer niet goed. We lieten niet zien wat we kunnen, waardoor we ook hier op een ruime achterstand liepen. Daan probeerde ons nog goed aan te moedigen en tips te geven, maar op de een of andere manier hielp niets. We verloren deze set met 25-15.

Alsof in één keer in de set wissel het kwartje viel, de kogel door de kerk was of hoe je het nog meer kunt noemen, maar de omslag was gemaakt! We konden in deze set laten zien waar we voor trainen. Serve druk was er, attent aan het net zijn en blokkeren als de beste. Deze set liep zoals het hoort te lopen en wisten wij de voorsprong te pakken. Elke keer waren het maar 1 of 2 punten, maar het waren ze wel! Deze set wisten we te winnen met 20-25.
De 4e set werd spannend. Wij wilden een 5e set, HAVOC wilde het afmaken met 4 sets en 3-1 winnen. We waren erg aan elkaar gewacht en beide teams hadden goede aanvallen. Rally's werden ook langer. We speelden deze set gelijk op en het ging punt om punt. Ook vanaf de 20 werd het 21-21, werd het 23-21 voor HAVOC maar ook weer 23-24 voor ons. HAVOC had de hele tribune vol zitten met fans, en wij waren met z'n 11en. Beide teams moesten en zouden deze set winnen en dat was goed te zien in het spel. Hoe hard het publiek ook HAVOC aanmoedigde, wij wisten deze set uiteindelijk te winnen na een heel spannend einde met 26-28.

Dus de 5e set werd gespeeld. In deze 5e set namen wij de eerste voorsprong, maar HAVOC kwam goed terug. Ook deze set werd nog spannend en waren we aan elkaar gewaagd, helaas konden wij, ondanks de voorsprong, deze set niet winnen en verloren we met 15-13.
Volgende week zit iedereen bij de schoorsteen te wachten op Sinterklaas en hebben we dus geen tijd voor een wedstrijd. De week erop spelen we weer een thuiswedstrijd. Dit is 11 december om 21.00u en de tegenstander is Elite/Dynamo Neede. Tot dan op 'De Bult'.

Volgende week staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen Smash '68-SCM dames 2.